[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊愛瑾  ♀
杨爱瑾
Miki Yeung Oi-Gan
Mandarin: yáng ài jǐn
''Cookies'',  Yang Ai-Jin,  ''Mini Cookies''





 
Filmography (2002-2015)
 
  演員 / Actor (2002-2015)
    9個女仔1隻鬼 / Nine Girls and a Ghost (2002) ... 神婆 / Witch
    愛在陽光下 / Love Under the Sun (2003)    
    1:99 電影行動 / 1:99 Shorts (2003) ... / 6)
    百分百感覺 2003 / Feel 100% 2003 (2003) ... Jacky / Jacky
    三更2 / Three... Extremes (2004) ... 小琪 / 3) Kate
    餃子 / Dumplings - Three... Extremes (2004) ... 小琪 / Kate
    龍咁威2之皇母娘娘呢? / Dragon Reloaded (2005) ... 小柔 / Miki
    b420 / b420 (2005) ... 蕎頭 / Koey Cheung
    戀愛初歌 / Love @ First Note (2006) ... Mini / Mini
    黑拳 / Fatal Contact (2006) ... 田莉 / Tin
    春田花花同學會 / McDull, the Alumni (2006) ... 女警員 / Policewoman relaying order to Law Diner
    愛上屍新娘 / Dating a Vampire (2006) ... 小玉 / Jade
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006) ... 美莎 / Sa
    心想事成 / It's a Wonderful Life (2007) ... 柔柔 / Miki
    十分愛 / Love Is Not All Around (2007) ... 阿蚊 / Mon
    親愛的 / Forgive and Forget (2008) ... 阿敏 / Mandy
    阿飛 / Fate (2008) ... Nana / Nana
    我的最愛 / L for Love L for Lies (2008) ... 阿敏 / Mandy
    保持愛你 / Love Connected (2009) ... 小金魚 / Goldfish / Mandy
    喜愛夜蒲 / Lan Kwai Fong (2011) ... Milk / Milk
    物.語女子 / Things Referring Girls (2012)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
    再見我們的十年 / Gone with the Time (2015)    
    猛龍特囧 / Undercover Duet (2015) ... / May Chea