[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馬志翔  ♂
马志翔
Umin Boya
Pinyin: zhì xiáng
Ma Chi-Cheung,  Ma Zhi-Xiang,  Ma Ji-Shang,  Ma Chih-Hsiang,  Money Ma





 
影視作品 / Filmography (2002-2018)
 
  導演 / Director
    嘉農 / Kano (2014)    
  演員 / Actor (2002-2018)
    鹹豆漿 / Brave 20 (2002) ... / Ming Hsian
    夢幻部落 / Somewhere Over the Dreamland (2002)    
    20:30:40 / 20:30:40 (2004)    
    囧男孩 / Orz Boyz! (2008)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale Part 2 (2011) ... / Temu Walis
    賽德克·巴萊 / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale (2011) ... 鐵木·瓦力斯 / Temu Walis
    甜.秘密 / Together (2012) ... 裁縫師 / Hsiang
    百日告別 / Zinnia Flower (2015)    
    市長夫人的秘密 / Let's Cheat Together (2018)    
  編劇 / Writer
    嘉農 / Kano (2014)