[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
卿愛華  ♀
卿爱华
Ching Ai-Hua
Mandarin: qīng ài huá
Jiin I-Whang,  Qing Ai-Hua,  Ching Ai-Hua





 
Filmography (1972-1989)
 
  演員 / Actor (1972-1989)
    洞房奇譚 / Adventure of First Night (1972)    
    龍虎恩仇 / The Brothers (1973)    
    龍虎空手道 / Tiger Boxer (1973)    
    女蛟龍 / The Beauty Heroine (1973)    
    復仇者 / Avengers (1973) ... / Raped girl
    小壁虎 / The Return of the Hero of the Water Front (1973) ... / Boss' 4th Mistress
    鐵漢驚魂 / Hard Man in Danger (1973)    
    罪惡滔天 / The Heinous Fiend (1974)    
    獨闖龍潭 / Single Fighter (1974)    
    風流怪事 / Romance (1974)    
    大陰謀 / The Great Conspiracy (1974)    
    以毒攻毒 / Secret Mission (1974)    
    花花公子 / The Playboy (1974)    
    唐山虎威殲殺手 / The Growling Tiger (1974)    
    未曾留下地止 / 24 Hours Romance (1975)    
    龍王三太子 / Sea God and Ghosts (1975)    
    英雄榜 / File of Heroes (1975) ... 維持會會長的女兒 / President's daughter
    女體 / The Soul of a Woman (1976)    
    熱夜 / Hot Night (1976)    
    傳奇方世玉 / The Prodigal Boxer (II) (1976)    
    寶貝尋寶記 / Adorable Treasure Hunt (1983)    
    狠吻十四日 / Fourteen Days in Hell (1986)    
    最毒婦人心 / Zui Du Fu Ren Xin (1986)    
    浪漫的俏妞 / Romantic Girl (1987)    
    邪之念 / Xie Zhi Nian (1988)    
    青春殺人曲 / Ching Chuen Sha Ren Chiu (1988)    
    蓮霧成熟時 / Lian Wu Cheng Shu Shi (1988)    
    黃色迷魂陣 / Huangse Mihunzhen (1988)    
    我倆有明天 / We Have Tomorrow (1988)    
    江湖女記者 / Jiang Hu Nu Ji Zhe (1989)    
    淫梟 / Vice and Virtue (1989) ... / Girlfriend
    大私梟 / Big Pirate (1989)