[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陸毅  ♂
陆毅
Lu Yi (2)
Mandarin:
Liu Yi (3)





 
Filmography (1993-2016)
 
  監製 / Producer
    天上的戀人 / Sky Lovers (2002)    
  演員 / Actor (1993-2016)
    第一誘惑 / First Attraction (1993) ... / Xiao Hao
    兄弟 / Fidelity (2001)    
    一見鍾情 / Fall in Love at First Sight (2002)    
    茉莉花開 / Jasmine Flower (2004) ... 鄒杰 / Zou Jie
    30分鐘戀愛 / Love Trilogy (2004) ... 柳百生 / Mr Liu
    性感都市 / Sex and the Beauties (2004) ... 大坦 / Gutsie
    情人結 / A Time to Love (2005) ... 侯嘉 / Hon Jia
    七劍 / Seven Swords (2005) ... 韓志邦 / Han Zhibang
    安娜與安娜 / Anna & Anna (2007) ... 歐揚 / Ouyang
    愛情左燈右行 / Fit Lover (2008) ... 律師 / Lawyer
    跟我的前妻談戀愛 / My Ex-Wife's Wedding (2010) ... / Zhang Qi
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010) ... 陸志昂 / Lu Chi On
    孔子 / Confucius (2010) ... 季孫肥 / Ji Sunfei
    線人 / Stool Pigeon (2010) ... 巴閉 / Barbarian
    唐山大地震 / Aftershock (2010) ... 楊志 / Yang Zhi
    甲午大海戰 / Sino-Japanese Naval War (2012)    
    新媽媽再愛我一次 / My Beloved (2012)    
    宮鎖沈香 / The Palace (2013) ... 胤禛 / Yinzhen, Fourth Prince
    襄陽 / The Master Mind (2013)    
    英雄之戰 / Fighting (2014)    
    爸爸去哪兒2 / Dad, Where Are We Going? 2 (2015)    
    北京遇上西雅圖2 / Finding Mr. Right 2 (2016) ... 鄭義 / Zheng Yi