[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃漢
黄汉
Wong Hon (1)
Pinyin: huáng hàn
Huang Han
 
影視作品 / Filmography (1941-1950)
 
  監製 / Producer
    烏龍王 / King of Blunders (1949)    
  導演 / Director
    春水情波 / Girls (1941)    
    白雲塔 / The White Cloud Pagoda (1942)    
    合家歡 / He Jia Huan (1943)    
    鵬程萬里 / A Bright Future (1945)    
    亂世的女性 / Women in Wartime (1948)    
    柳浪聞鶯 / Two Musical Girls (1948)    
    蝴蝶夢 / The Dream of the Butterfly (1948)    
    海茫茫 / In the Sea of Life En'isled (1948)    
    自由天地 / Zi You Tian Di (1950)