[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張學文  ♂
张学文
Cheung Hok-Man
Mandarin: zhāng xué wén
Chang Hok-Man,  Hokman Cheung,  Man Cheung,  Zhang Xue-Wen
 
Filmography (1992-2016)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    一本未完的漫畫 / Fatal Comic (2002)    
  攝影 / Cinematographer
    生死邊緣 / Edge of Death (1998)    
    大丈夫 / The Fiend (1998)    
    金錢誘惑 / Money Attraction (1999)    
    血洗奪命錢 / Bloody Money (2000)    
    毒灰 / Poison Powder (2000)    
    這個警察不用槍 / Lethal Cop (2002)    
    麻辣神探 / Spice Cop (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 / Seductive Love (2002)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)    
    九龍的天空之旺角馬房 / Hooker's World (2002)    
    寬頻聊齋 / Wedding in Hell (2003)    
    天地有情 / Kill or Be Killed (2003)    
    殭屍復活 / Vampire Reborn (2003)    
    失鎗72小時 / Unarm 72 Hours (2003)    
    應召女郎2003 / True Love 2003 (2003)    
    九龍的天空之墮落街 / A Fallen Angel (2003)    
    仙魔遊蹤 / The Kingdom of Darkness (2004)    
    辣妹夢幻組 / Kung Fu Tea (2004)    
    霍元甲之精武真英雄 / Dragon in Fury (2004)    
    鬼井幽魂 / Mysterious Hole (2004)    
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004)    
    力王中王 / Super Powerful Man (2004)    
    琴魔 / Evil Bewitchment (2005)    
    情迷烏賊 / My Father's Bride (2005)    
    誓不罷休 / Great Heart (2005)    
    不停站的列車 / Never Ending Train (2006)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
    絕世好妻 / My Wife Can Fight (2006)    
    奪命心跳 / The Devil Inside Me (2011)    
    Hold住愛 / Holding Love (2012)    
    我是你的野蠻女友 / You Are My Sassy Girl (2014)    
    吉祥酒店 / Big Fortune Hotel (2015)    
    看見我和你 / See You I See Me! (2016)    
  攝影助理 / Focus Puller
    世外情緣 / Summer Kiss, Winter Tear (1993)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    吸我一個吻 / The Romance of the Vampires (1994)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    執法威龍 / Fatal Chase (1992)    
    機密檔案之致命誘惑 / Rock on Fire (1994)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    九月初九新娘潭 / Ninth of September, the Cursed Day (1996)