[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐風  ♂
徐风
Chui Fung (1)
Pinyin: fēng
Xu Feng (2)

 
影視作品 / Filmography (1939-1985)
 
  演員 / Actor (1939-1985)
    董小宛 / Dong Xiao Wan (1939)    
    小俠女 / Little Heroine (1939)    
    楊乃武 / Yang Naiwu and Little Baicai (1939)    
    新地獄 / The New Hell (1939)    
    七重天 / Out of the Hell (1939)    
    孟姜女 / Meng Jiang Nu (1939)    
    孟麗君 / Meng Lijun (1940)    
    黑夜孤魂 / A Soul at Night (1941)    
    紅杏出牆記(下集) / Hong Xing Chu Qiang Ji Shang Ji (Part 2) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) / Hong Xing Chu Qiang Ji Shang Ji (Part 1) (1941)    
    惜分飛 / Xi Fen Fei (1941)    
    春水情波 / Girls (1941)    
    孤島春秋 / Life on the Orphan Island (1941)    
    夫婦之道 / Between Couples (1941)    
    白雲塔 / The White Cloud Pagoda (1942)    
    風流世家 / Feng Liu Shi Jia (1942)    
    莊周夢蝴蝶 / Zhuangzi's Butterfly Dream (1948)    
    花花公子 / The Playboy (1974)    
    電子小飛俠 / Dian Zi Xiao Fei Xia (1978)    
    醜人多作怪 / Stooges in Love (1981)    
    快樂寶貝 / Short Circuit (1985)