[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張宏基
张宏基
Chang Hung-Chi (2)
Pinyin: zhāng hóng
Cheung Wang-Gei,  Chang Hon-Chi,  Zhang Hong-Ji
 
影視作品 / Filmography (1969-1997)
 
  副導演 / Assistant Director
    頭條好漢 / A Real Man (1971)    
    黑白雙俠 / Black and White Swordsmen (1971)    
    朱洪武 / Tsu Hong Wu (1971)    
    / The Avenger (1972)    
    中國人 / Chinese (1972)    
    / The Escape (1972)    
    龍虎地頭蛇 / The Big Fellow (1973)    
    北京人 / The Peking Man (1973)    
    虎虎虎 / Tiger Tiger Tiger (1973)    
    鐵漢浪子 / The Iron Profligates (1974)    
    青青草原上 / Green Green Meadow (1974)    
    半山飄雨半山晴 / The Early Spring (1974)    
    虎豹雙雄 / Excelsior (1974)    
    長青樹 / Evergreen Tree (1975)    
    鬼馬俏醫生 / My Funny Intern (1976)    
    君子好求 / Journey Through Youth (1976)    
    大武士與小票客 / Hero of the Wild (1977)    
  導演 / Director
    遊方和尚 / The Roaming Monk (1980)    
  策劃 / Planning
    北京人 / The Peking Man (1973)    
  編劇 / Writer
    危險的青春 / Dangerous Youth (1969)    
    中國人 / Chinese (1972)    
    不共戴天 / Filial Son (1972)    
    大搏殺 / The Ghost of Night Crow (1972)    
    虎虎虎 / Tiger Tiger Tiger (1973)    
    豪情雄心 / Passion (1997)