[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林有傳  ♂
林有传
Lin Yu-Chuan
Mandarin: lín yǒu chuán
Lam Yau-Chuen,  Lim Yio-Tsan,  Lin You-Chuan





 
Filmography (1969-1974)
 
  動作導演 / Action Director
    劍王之王 / King of Kings (1969)    
    劍王子 / Son of Swordsman (1969)    
    絕代鏢王 / Superior Darter (1969)    
    盲女勾魂劍 / The Seisure Soul Sword of a Blind Girl (1970)    
    鬼見愁 / Sorrowful to a Ghost (1970)    
    鬼門太極 / The Evil Karate (1971)    
    鐵扇神劍 / Iron Fan and Magic Sword (1971)    
    獨霸天下 / The Matchless Conqueror (1971)    
    劍女幽魂 / Mission Impossible (1971)    
    百忍道場 / The Ghost's Sword (1971)    
    怒吼 / Chinese Boxing (1972)    
    鐵三角 / Triangular Duel (1972)    
    奪命拳王 / The Fist That Kills (1972)    
    爬山虎 / Tiger (1972)    
    惡報 / The Death Duel (1972)    
    唐山虎 / A Roaming Hero (1973)    
    野虎 / Wild Tiger (1973)    
    山東老大 / Dragon Blows (1973)    
    頭號鐵人 / The Iron Hero (1973)    
    決不低頭 / The Invincible Hero (1973)    
    大車伕 / Rikisha Kuri (1973)    
    中國鐵人 / Iron Man (1973)    
  演員 / Actor (1969-1974)
    盲女勾魂劍 / The Seisure Soul Sword of a Blind Girl (1970)    
    刀王劍王 / Kings of Blade and Sword (1970)    
    金頭鷹 / Golden-Headed Eagle (1970)    
    獨霸天下 / The Matchless Conqueror (1971)    
    / The Avenger (1972)    
    爬山虎 / Tiger (1972)    
    大車伕 / Rikisha Kuri (1973)    
    決不低頭 / The Invincible Hero (1973)    
    賊賊賊 / Thief of Thieves (1974)