[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅斯·剋拉剋森  ♂
罗斯・克拉克森
Ross Clarkson
Pinyin: luó · sēn
Ross W. Clarkson,  Law Shut,  Law Sez,  Ross William Clarkson
 
影視作品 / Filmography (1974-2018)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    極度重犯 / The Suspect (1998)    
    目露凶光 / Victim (1999)    
    頭號人物 / Headlines (2001)    
    奇逢敵手 / Looking for Mister Perfect (2003)    
    蜜桃成熟時33D / The 33D Invader (2011)    
    迷城 / Wild City (2015)    
    幼兒怨 / The Cursed (2018)    
  攝影 / Cinematographer
    麻麻帆帆 / The Age of Miracles (1996)    
    英雄神話 / Payment in Blood (2000)    
    冷戰 / Cold War (2000)    
    無野之城 / City Without Baseball (2008)    
    金瓶梅 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks II (2009)    
    米高比爾 / Shadowguard (2011)    
  製片 / Production Manager
    福建少林拳 / The Shaolin Boxer (1974)    
    麻麻帆帆 / The Age of Miracles (1996)