[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉淑儀  ♀
刘淑仪
Lau Suk-Yee
Pinyin: liú shū
Lau Chuk-Yee,  Lau Shuk-Yee

 
影視作品 / Filmography (1981-2019)
 
  演員 / Actor (1981-2019)
    摩登大食懶 / Amusing Star (1981)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    蕩女處男 / Dong Nui Chu Nam (1986)    
    囚龍 / Once a Prisoner (1991)    
    還看今朝 / Yesterday Once More (1992)    
    阿德晒命 / Doug's Choice (1994) ... 女職員丙 / Office worker
    雷雨 / Thunderstorm (1996)    
    鬼名模 / Model from Hell (2000) ... 彤彤 / Tung Tung
    回頭太難 / The Point of No Return (2000)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019) ... 法院保安 / Security guard