[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉亮佐  ♂
刘亮佐
Liu Liang-Tso
Mandarin: liú liàng zuǒ
Renzo,  Lau Leung-Gor


 
Filmography (1991-2014)
 
  演員 / Actor (1991-2014)
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 哨子 / Mouth
    暗戀桃花源 / The Peach Blossom Land (1992)    
    只要為你活一天 / Treasure Island (1993)    
    捉姦,強姦,通姦 / Sexy Story (1997)    
    女湯 / Woman Soup (1999)    
    一一 / Yi Yi (2000) ... 主任 / Supervisor
    兩個夏天 / Summers (2001)    
    超級模範生 / The Kids (2003)    
    沉睡的青春 / Keeping Watch (2007)    
    他們在畢業的前一天爆炸 / Days We Stared at the Sun (2010)    
    小丑魚 / Clownfish (2010)    
    寒蟬效應 / (Sex) Appeal (2014)