[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄧凱珊  ♀
邓凯珊
Irene Tang Hoi-Shan
Pinyin: dèng kǎi shān
Irene,  Irene Tang
 
影視作品 / Filmography (1999-2002)
 
  副導演 / Assistant Director
    靚女差館 / Cop Shop Babes (2001)    
    有情飲水飽 / Love Me, Love My Money (2001)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    知法犯法 / Cop on a Mission (2001)    
  場記 / Script Supervisor
    香港處男 / Hong Kong Pie (2000)    
    殺人渡假屋 / Resort Massacre (2000)    
    野獸童黨 / Hong Kong History X (2000)    
    妖魅謎蹤 / Phantom of Snake (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 / A Wicked Ghost II: The Fear (2000)    
    改正歸邪 / Return to Dark (2000)    
    中華賭俠 / Conman in Tokyo (2000)    
    愛情白麵包 / Bakery Amour (2001)    
    4X100 水著份子 / United We Stand, and Swim (2001)    
    幽靈情書 / Shadow (2001)    
    有情飲水飽 / Love Me, Love My Money (2001)    
    橫行霸盜 / Partners (2002)    
  演員 / Actor (1999-2002)
    串燒三兄弟 / The Three Brothers (1999)    
    摩登姑婆屋 / The House of No Man (1999) ... / Candy
    好兄吾兄 / My Good Brother (1999)