[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
施愛玲  ♀
施爱玲
Catherine Sze Oi-Ling
Pinyin: shī ài líng
Catherine Sie,  Shi Ai-Ling,  Sie Oi-Ling
 
影視作品 / Filmography (1993-2008)
 
  製片 / Production Manager
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
    鎗火 / The Mission (1999)    
    甜言蜜語 / Sealed with a Kiss (1999)    
    孤男寡女 / Needing You ... (2000)    
    愛上我吧 / Gimme Gimme (2001)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    大隻佬 / Running on Karma (2003)    
    柔道龍虎榜 / Throw Down (2004)    
    龍鳳鬥 / Yesterday Once More (2004)    
    神探 / Mad Detective (2007)    
    蝴蝶飛 / Linger (2008)    
  副導演 / Assistant Director
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)    
    超時空要愛 / Timeless Romance (1998)    
  場記 / Script Supervisor
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 / Iron Monkey (1993)