[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蘇國豪
苏国豪
Simon So Kwok-Ho
Pinyin: guó háo
Simon K. H. So
 
影視作品 / Filmography (1991-2016)
 
  美術指導 / Art Director
    清官難審 / Family Affairs (1994)    
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
    真心英雄 / A Hero Never Dies (1998)    
    非常突然 / Expect the Unexpected (1998)    
    周末狂熱 / Rave Fever (1999)    
    愛與誠 / A War Named Desire (2000)    
    十二夜 / Twelve Nights (2000)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    見鬼 / The Eye (2002)    
    熱血青年 / New Blood (2002)    
    新紮師妹2 / Love Undercover 2: Love Mission (2003)    
    下一站...天后 / Diva . Ah Hey (2003)    
    龍咁威2003 / Dragon Loaded 2003 (2003)    
    見鬼2 / The Eye 2 (2004)    
    我要做Model / Super Model (2004)    
    甜絲絲 / My Sweetie (2004)    
    身驕肉貴 / The Attractive One (2004)    
    鬼馬狂想曲 / Fantasia (2004)    
    美麗酒吧 / Bar Paradise (2005)    
    後備甜心 / It Had to Be You (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? / Dragon Reloaded (2005)    
    愛上屍新娘 / Dating a Vampire (2006)    
    鬼眼刑警 / Don't Open Your Eyes (2006)    
    鬼計 / Dead Air (2007)    
    心想事成 / It's a Wonderful Life (2007)    
    誰說青春不能錯 / Pk.com.cn (2008)    
    蠍子 / Sasori (2008)    
    戰無雙 / Coweb (2009)    
    海洋天堂 / Ocean Paradise (2010)    
    劍雨 / Reign of Assassins (2010)    
    守誅人 / Insistence (2012)    
    車手 / Motorway (2012)    
    北京遇上西雅圖 / Finding Mr. Right (2013)    
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013)    
    大尾鱸鰻2 / David Loman 2 (2016)    
  執行美術 / Associate Art Director
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 / Para Para Sakura (2001)    
    行運超人 / My Lucky Star (2003)    
  佈景 / Scenery
    辣手回春 / Help!!! (2000)    
  演員 / Actor (1991-2016)
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
    童夢奇緣 / Wait 'Til You're Older (2005) ... 籃球隊隊長 / Jack
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    老豆唔怕多 / Daddy, Father, Papa (1991)    
    東方三俠 / The Heroic Trio (1993)    
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
  美術助理 / Art Assistant
    赤腳小子 / The Bare-Footed Kid (1993)