[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
伍衍榮  ♂
伍衍荣
Henry Ng Hin-Wing
Pinyin: yǎn róng
 
影視作品 / Filmography (1991-2005)
 
  後期製作 / Post-Production
    鎗王 / Double Tap (2000)    
  副導演 / Assistant Director
    烏鼠機密檔案 / Run and Kill (1993)    
    神探磨轆 / I Wanna Be Your Man!!! (1994)    
    清官難審 / Family Affairs (1994)    
    給爸爸的信 / My Father Is a Hero (1995)    
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
    宋家皇朝 / The Soong Sisters (1997)    
    玻璃之城 / City of Glass (1998)    
    心動 / Tempting Heart (1999)    
    鎗王 / Double Tap (2000)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
    龍的深處:失落的拼圖 / Traces of a Dragon (2003)    
  後期製作統籌 / Post-Production Coordinator
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
    早熟 / 2 Young (2005)    
  場務 / Set Runner
    一觸即發 / Touch and Go (1991)    
  演員 / Actor (1991-2005)
    自殺前14天 / Fourteen Days Before Suicide (1999) ... 記者 / Reporter
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001) ... 香港記者 / Hong Kong paparazzi #3
  場記 / Script Supervisor
    新殭屍先生 / Mr. Vampire 1992 (1992)    
    砵蘭街大少 / The Prince of Portland Street (1993)    
    7金剛 / Wonder Seven (1994)