[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
宮雪花  ♀
宫雪花
Kung Suet-Fa
Pinyin: gōng xuě huā
Kong Suet-Fa,  Aicardi Jiang,  Gong Xue-Hua,  Gong Xuehua




 
影視作品 / Filmography (1996-2013)
 
  演員 / Actor (1996-2013)
    蛇蠍夜合花 / Scorpio (1996)    
    運財五福星 / How to Meet the Lucky Stars (1996)    
    1/2 次同床 / Thanks for Your Love (1996) ... / Ben's girlfriend
    我有我瘋狂 / Passionate Nights (1997) ... 金露露 / Kam Lau Lau
    完全失控 / Lost Control (1997)    
    玉蒲團之淫行天下 / Secret Dalliance (1999)    
    玉蒲團之極樂寶鑑 / The Karma of Sex (1999)    
    唐朝禁宮秘史 / Empress Wu (1999) ... 武則天 / Empress Wu
    桃姐 / A Simple Life (2011) ... 老人院工作人員 / Nursing home receptionist
    爆3俏嬌娃 / Kick Ass Girls (2013) ... / Accessory shop owner