[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王伍福  ♂
Wang Wu-Fu
Mandarin: wáng
Wong Ng-Fook,  Wang Wufu



 
Filmography (1995-2015)
 
  演員 / Actor (1995-2015)
    金沙水拍 / The Long March (1995)    
    長征 / The Long March (1996)    
    突圍 / Yihai Alliance (1996) ... 朱德 / Zhu De
    走出西柏坡 / Red Turn (2001) ... 朱德 / Zhu De
    太行山上 / Taihang Mountain (2005) ... 朱德 / Zhu De
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009) ... / Zhu De, PLA Cmdr-in-Chief
    黃土情 / Loess Love (2013)    
    國徽 / National Emblem (2013)    
    百團大戰 / The Hundred Regiments Offensive (2015)