[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
譚新源
谭新源
Tam San-Yuen
Pinyin: tán xīn yuán
Rover Tam Sun-Yuen,  Taam San-Yuen
 
影視作品 / Filmography (1984-2004)
 
  監製 / Producer
    滅門慘案II借種 / Daughter of Darkness II (1994)    
    鑽石迷情 / Hardrock Affairs (2004)    
  導演 / Director
    緣份新天空 / Give Love a Chance (1994)    
  演員 / Actor (1984-2004)
    夾心沙展 / Finger on Trigger (1984)    
    烏龍賊替身 / Mistaken Identity (1988)    
    中港儷人 / China Girls (1993)    
    夜挑情 / Hot Desire (1993)    
  策劃 / Planning
    緣份新天空 / Give Love a Chance (1994)    
  出品人 / Presenter
    二奶村之殺夫 / The Woman Behind (1995)    
  執行監製 / Executive Producer
    特異功能猩求人 / Miracle 90 Days (1992)