[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陸華偉
陆华伟
Luk Wa-Wai
Pinyin: huá wěi
 
影視作品 / Filmography (2009-2015)
 
  大砲組 / Crane Group
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
    重生 / The Second Coming (2014)    
  攝影助理 / Focus Puller
    蜜桃成熟時33D / The 33D Invader (2011)    
    迷城 / Wild City (2015)    
  搖控機械吊臂員 / Power Pod Technician
    熱浪球愛戰 / Beach Spike (2011)    
  搖臂器作員 / Crane Controller
    天水圍的夜與霧 / Night and Fog (2009)    
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014)