[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何建光
Ho Kin-Kwong
Pinyin: jiàn guāng
He Jian-Guang,  He Jianguang,  Ho Kin-Kong
 
影視作品 / Filmography (2005-2019)
 
  攝影助理 / Focus Puller
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    白髮魔女傳之明月天國3D / The White-Haired Witch of Lunar Kingdom (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 / Flirting in the Air (2014)    
    王家欣 / Wong Ka Yan (2015)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 / The Sinking City - Capsule Odyssey (2017)    
    恭喜八婆 / Missbehavior (2019)    
  第三組攝影助理 / 3rd Unit Focus Puller
    神話 / The Myth (2005)    
  推軌具 / Dollyman
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    愛尋迷 / Enthralled (2014)    
    明月幾時有 / Our Time Will Come (2017)    
    非分熟女 / The Lady Improper (2019)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    三個綁匪七條心 / Rhapsody of Kidnapping (2018)