[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄧漢邦  ♂
邓汉邦
Dang Hon-Bong
Pinyin: dèng hàn bāng
Tang Hong-Bong,  Jacky Tang,  Tan Hon-Pong,  Jackie Tang,  Tang Hon-Bong
 
影視作品 / Filmography (1986-2002)
 
  攝影 / Cinematographer
    新同居時代 / The New Age of Living Together (1994)    
    妖街皇后 / Bugis Street (1995)    
    奇異旅程之真心愛生命 / What a Wonderful World (1996)    
    一見鍾情 / Sausalito (2000)    
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    月亮的秘密 / When I Fall in Love - with Both (2000)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
  燈光指導 / Gaffer
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
  燈光 / Lighting
    最愛 / Passion (1986)    
    海上花 / Immortal Story (1986)    
    意亂情迷 / Double Fixation (1987)    
    江湖龍虎鬥 / Flaming Brothers (1987)    
    烏龍賊替身 / Mistaken Identity (1988)    
    黑色迷牆 / The Black Wall (1989)    
    血裸祭 / Blood Ritual (1989)    
    情義我心知 / Nobody's Hero (1989)    
    赤色大風暴 / Fatal Termination (1990)    
    贏錢專家 / Money Maker (1991)    
    夢醒時分 / Mary from Beijing (1992)