[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙丹  ♂
Zhao Dan (1)
Chiu Tan,  Chiu Dan,  Chao Tan
Born: 1915 - Died: October 10th, 1980





 
Filmography (1933-1978)
 
  演員 / Actor (1933-1978)
    時代的兒女 / Youngsters of the Time (1933)    
    琵琶春怨 / The Spring Dream of the Lute (1933)    
    上海二十四小时 / Shanghai Over 24 Hours (1933)    
    二對一 / Two Versus One (1933)    
    滿江紅 / Man Jiang Hong (1933)    
    鄉愁 / Homesick (1934)    
    姊妹花 / Twin Sisters (1934)    
    青春線 / Lines for Youth People (1934)    
    到西北去 / Go to Northwest (1934)    
    三姊妹 / Three Sisters (1934)    
    空谷蘭 / Lonely Orchid (1934)    
    女性的仇敵 / Enemies of Woman (1934)    
    女兒經 / A Bible for Girls (1934) ... 趙希英 / Chiu Hei-Ying
    大家庭 / Big Family (1935)    
    熱血忠魂 / Ardent, Loyal Souls (1935)    
    翡翠馬 / Jadeite Horse (1935)    
    落花時節 / Season for Fallen Flower (1935)    
    夜來香 / The Night Is Fragrant (1935)    
    清明時節 / A Time of Pure Brightness (1936)    
    女權 / Rights of Women (1936)    
    小玲子 / Little Lingzi (1936)    
    十字街頭 / Crossroads (1937)    
    馬路天使 / Street Angel (1937) ... 吹鼓手-小趙 / Xiao Chen
    中華兒女 / Children of China (1939)    
    幸福狂想曲 / Happiness Rhapsody (1947)    
    遙遠的愛 / Remote Love (1947)    
    關不住的春光 / The Extra Duty of a Governess (1948)    
    烏鴉與麻雀 / Crows and Sparrows (1949) ... 蕭老板 / Little Broadcast/Boss Xiao
    麗人行 / Three Girls (1949)    
    武訓傳 / The Life of Wu Xun (1951)    
    李時珍 / Li Shizhen (1956) ... / Li Shih-Chen
    為了和平 / For Peace (1956)    
    海魂 / Soul of the Sea (1957)    
    聶耳 / Nieh Erh (1959) ... / Nie Er
    鴉片戰爭 / The Opium War (1959) ... 林則徐 / Lin Ze-Xu
    上海 / Shanghai (1978)    
  編劇 / Writer
    烏鴉與麻雀 / Crows and Sparrows (1949)    
    第三次試驗 / The Third Test (1958)    
 
 
Biography
 
  Biography (gstage.com)