[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
胡軍  ♂
胡军
Hu Jun (1)
Wu Kwun
Born: March 18th, 1968





 
Filmography (1992-2018)
 
  製片 / Production Manager
    我的唐朝兄弟 / The Robbers (2009)    
  演員 / Actor (1992-2018)
    黑雪 / Black Snow (1992)    
    黑火 / Black Fire (1993) ... / Zhang Wu
    怒海紅顔 / A Woman to Another Woman (1994) ... 龍二 / Long Erh
    歌手 / Singer (1996)    
    東宮西宮 / East Palace, West Palace (1996) ... / Xiao Shi
    新西廂記 / Hong Niang (1998)    
    藍宇 / Lan Yu (2001) ... / Chen Han Dong
    金雞 / Golden Chicken (2002) ... 葉繼歡 / Yeh
    無間道II / Infernal Affairs II (2003) ... 陸啟昌 / SP Luk
    破釜沉舟 / No Retreat (2005)    
    鴻門宴 / Banquet at Hongmen (2005)    
    長恨歌 / Everlasting Regret (2005) ... 李忠德 / Officer Li Zhong De
    霸王 / Ba Wang (2006)    
    好奇害死貓 / Curiosity Kills the Cat (2006) ... / Zheng Zhong/John
    集結號 / Assembly (2007) ... 劉澤水 / Col. Liu Zeshui
    落葉歸根 / Getting Home (2007) ... 卡車司機 / Lorry driver
    一個人的奧林匹克 / The One Man Olympics (2008) ... / General Zhang Xueliang
    赤壁 / Red Cliff (2008) ... 趙雲 / General Zhao Yun
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009) ... / Gu Zhutong
    我的唐朝兄弟 / The Robbers (2009) ... 薛十三 / Xue Shisan
    十月圍城 / Bodyguards and Assassins (2009) ... 閻孝國 / General Yan Xiao-Guo
    花木蘭 / Mulan (2009) ... 門獨 / Rouran Prince Mendu
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009) ... 趙雲 / General Zhao Yun
    機器俠 / Metallic Attraction: Kungfu Cyborg (2009) ... 徐大春 / Xu Da-Chun
    用心跳 / Showtime (2010) ... / Master Liu
    讓子彈飛 / Let the Bullets Fly (2010) ... 假張麻子 / Fake Pocky Zhang
    風語 / Feng Yu (2011)    
    大陸小島 / Mainland Island (2013)    
    風暴 / Firestorm (2013) ... 曹楠 / Cao Nan
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014) ... 海洋 / Ocean
    開羅宣言 / Cairo Declaration (2015)    
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016) ... 王局長 / Chief Wang
    上海王 / Lord of Shanghai (2017)    
    / Shadow (2018) ... / General Yang