[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李小璐  ♀
Li Xiao-Lu
Lulu Li,  Li Siu-Ro,  Lee Siu-Lo,  Jacqueline Lu Li,  Lu Lu,  Li Xiaolu,  Jacqueline Li,  Li Xiaolu
Cantonese: lei siu lou   Mandarin: xiǎo
Born: September 30th, 1982





 
Filmography (1987-2015)
 
  演員 / Actor (1987-2015)
    我隻流三次淚 / I Only Cried Three Times (1987)    
    天浴 / Xiu Xiu: The Sent-Down Girl (1998) ... 文秀 / Xiu Xiu
    我心飛翔 / Rainbow (2003) ... 虹 / Rainbow
    關於愛 / About Love (2005) ... 蘊蘊 / Xiao Yun
    天堂口 / Blood Brothers (2007) ... 素珍 / Su Zhen
    桃花運 / Desire of the Heart (2008) ... 曉美 / Xiao Mei
    夜店 / One Night in Supermarket (2009) ... 唐曉蓮 / Tang Xiaolian
    七天愛上你 / Love at Seventh Sight (2009)    
    人在囧途 / Lost on Journey (2010) ... 娜娜 / Nana
    等著你回來 / The Haunting Lover (2010) ... 小芙蓉 / Fu Rong
    無敵銷房隊 / Wu Di Xiao Fang Dui (2013)    
    時光戀人 / Timeless Love (2013)    
    私人定制 / Personal Tailor (2013) ... / Lu Xiaolu
    古堡之吻 / Forbidden Kiss (2014)    
    消失的兇手 / The Vanished Murderer (2015) ... / Chang Sheng
    從天兒降 / Oh My God (2015)    
 
 
Biography
 
  Also, Push 2009