[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黎正一
Lai Jing-Yat
Li Ching-I
 
Filmography (1986-1996)
 
  監製 / Producer
    流氓執照 / Revenge in Fury (1989)    
  製片 / Production Manager
    三點突破 / Bloody Killer (1989)    
    94'應召女郎 / Call Girl (1994)    
    喋血劫花 / Eternal Hatred (1996)    
  出品人 / Presenter
    街頭花 / Jie Tou Hua (1986)    
    地下風雲 / Underground Warfare (1989)    
    1992女性寶鑒 / Sex of Female (1992)    
    兼差女郎 / Part-Time Lady (1993)    
    住家舞男 / Don't Call Me Gigolo (1993)    
    風情萬種野玫瑰 / The Widow (1993)    
    94'應召女郎 / Call Girl (1994)    
    風流一夜情 / One Night Stand (1994)    
    這個女人 / This Woman (1995)    
    野王蜂 / Ye Wang Feng (1995)