[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李景宣
Lee Ging-Suen
Lee Chin-Hsiun,  Li Jiing-Shiuan,  Lee Gin-Shien
Cantonese: lei ging syun   Mandarin: jǐng xuān
 
Filmography (1987-1999)
 
  製片 / Production Manager
    五湖四海 / Requital (1992)    
    逃學外傳 / To Miss with Love (1992)    
    異域之末路英雄 / End of the Road (1993)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly Sword (1993)    
    劍奴 / Slave of the Sword (1993)    
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994)    
    笑林小子 / Shaolin Popey (1994)    
    終極獵殺 / Hunting List (1994)    
    學校霸王 / School Days (1995)    
    魔鬼天使 / Devil Angel (1995)    
    四個不平凡的少年 / Forever Friends (1996)    
    俠盜正傳 / Chivalrous Legend (1997)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
  製片經理 / Project Manager
    中國龍 / China Dragon (1995)    
    赤裸天使 / Angel Heart (1995)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    龍在少林 / Dragon in Shaolin (1996)    
  策劃 / Planning
    火燒島 / Island of Fire (1990)    
    十兄弟 / Ten Brothers (1995)    
  執行監製 / Executive Producer
    梅珍 / May Jane (1987)