[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李德偉
Lee Tak-Wai (1)
 
Filmography (1985-1993)
 
  攝影 / Cinematographer
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    九一神鵰俠侶 / Saviour of the Soul (1991)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 / Saviour of the Soul II (1992)    
    戰龍在野 / Invincible (1992)    
    芝士火腿 / Chez N'Ham Story (1993)    
    赤裸狂奔 / Women on the Run (1993)    
  攝影助理 / Focus Puller
    甜蜜十六歲 / Sweet Sixteen (1985)    
    喋血雙雄 / The Killer (1989)    
  燈光 / Lighting
    雙肥臨門 / Double Fattiness (1988)