[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
譚德成  ♂
谭德成
Andy Tam Tak-Shing
Andy Tam,  Taam Tak-Shing
Cantonese: taam dak cing   Mandarin: tán chéng



 
Filmography (1982-1994)
 
  後期製作 / Post-Production
    中港儷人 / China Girls (1993)    
  製片 / Production Manager
    江湖正傳 / Fortune Hunters (1987)    
    艷鬼狂情 / Sexual Devil (1991)    
    卿本佳人 / Pretty Woman (1991)    
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992)    
    天山玉女劍 / The Tale of a Heroine (1993)    
  美術指導 / Art Director
    冷血人狼 / Bloody Beast (1994)    
  策劃 / Planning
    中港儷人 / China Girls (1993)    
    夜挑情 / Hot Desire (1993)    
  執行監製 / Executive Producer
    暗戀你 / Secret Admirer (1993)    
    情劫 / Quenchless Desire (1993)    
  出品人 / Presenter
    北斗之拳 / Super Peitou Fist (1987)    
  監製 / Producer
    冷血人狼 / Bloody Beast (1994)    
  製片經理 / Project Manager
    特區愛奴 / China Dolls (1992)    
  執行導演 / Executive Director
    冷血人狼 / Bloody Beast (1994)    
  演員 / Actor (1982-1994)
    女人檔案 / The Story of Women (1982)    
    青蓮青年 / Teenage Trap (1984)    
    還我少林 / Shaolin Vs Manchu (1984) ... / Shaolin traitor
    鬼咁有緣 / Watch Out (1986)    
    夜之女 / Night Girls (1986)    
    黑色午夜 / Midnight (1987) ... / Policeman
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992) ... / Surveillance policeman
    嬌娃不設防三度偷情 / The Wild Girls (1993)    
    瘋劫孽 / Fatal Maple (1994) ... / [Extra]
  執行製片 / Associate Production Manager
    夜魔先生 / The Nocturnal Demon (1990)    
    愛在明天 / Club Girls Romance (1992)