[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳惠中  ♀
陈惠中
Alice Chan Wai-Chung
Cantonese: can wai zung   Mandarin: chén huì zhōng
 
Filmography (1984-2017)
 
  製片 / Production Manager
    青蛙王子 / Prince Charming (1984)    
    鬼馬飛人 / The Flying Mr. B (1985)    
    殺妻二人組 / 100 Ways to Murder Your Wife (1986)    
    英雄好漢 / Tragic Hero (1987)    
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988)    
    神探父子兵 / In the Blood (1988)    
    愛情謎語 / Chaos by Design (1988)    
    褲甲天下 / King of Stanley Market (1988)    
    鬼猛腳 / Spooky, Spooky (1988)    
    師姐大晒 / The Blonde Fury (1989)    
    皇家女將 / She Shoots Straight (1990)    
    黐線枕邊人 / Slickers Vs Killers (1991)    
    飛鷹計劃 / Armour of God II - Operation Condor (1991)    
    賭霸 / The Top Bet (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 / Saviour of the Soul II (1992)    
    伙頭福星 / Shogun and Little Kitchen (1992)    
    戰神傳說 / The Moon Warriors (1992)    
    赤裸狂奔 / Women on the Run (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 / Even Mountains Meet (1993)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 / A Chinese Odyssey Part Two - Cinderella (1995)    
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)    
    天浴 / Xiu Xiu: The Sent-Down Girl (1998)    
    2046 / 2046 (2004)    
    愛神 / Eros (2004)    
    藍莓之夜 / My Blueberry Nights (2007)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  聯合監製 / Co-Producer
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
  製片經理 / Project Manager
    地下鐵 / Sound of Colors (2003)    
  策劃 / Planning
    '94獨臂刀之情 / What Price Survival (1994)    
    天下無雙 / Chinese Odyssey 2002 (2002)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    我愛羅蘭度 / I Love Lolanto (1984)    
  執行監製 / Executive Producer
    俠盜聯盟 / The Adventurers (2017)