[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡佳宏  ♀
Tsai Chia-Hung
Tsai Chia-Hong,  Cai Jiahong
Cantonese: coi gaai wang   Mandarin: cài jiā hóng




 
Filmography (1989-1995)
 
  演員 / Actor (1989-1995)
    天下第一班 / Tian Xia Di Yi Ban (1989) ... / Tsai
    太保的五個朋友 / Five Friends of Tai-Pao's (1989)    
    七月鬼門開 / Seventh Moon (1990)    
    黑蝴蝶 / Black Butterfly (1990)    
    大笑兵團 / Da Siao Bing Tuan (1990)    
    笑傲城市 / Dragon Kid (1990)    
    大哥讓位 / Retreat of the Godfather (1991)    
    龍父虎子 / King Swindler (1993)    
    無敵反斗星 / Super Mischieves (1995)