[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃正祥(1)
黄正祥(1)
Wong Jing-Cheung
Wang Jenq-Shyang,  Huang Cheng-Hsiang,  Huang Jenq-Shyang,  Wong Tsang-Cheong,  Wong Ching-Cheung,  Jimmy Huang,  Wong Yuk-Cheung
Cantonese: wong zeng coeng   Mandarin: huáng zhèng xiáng
 
Filmography (1987-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    密室禁銅12小時 / Windflower (1994)    
  剪接指導 / Editing Supervisor
    冬之祭 / Winter Ritual (1991)    
  剪接 / Editor
    捉鬼雜牌軍 / The Child of Peach (1987)    
    大頭仔 / Gangland Odyssey (1988)    
    倩女雲雨情 / Ghostly Love (1989)    
    小俠龍捲風 / Chivalric Tornado (1989)    
    魯冰花 / The Dull-Ice Flower (1989)    
    流氓執照 / Revenge in Fury (1989)    
    大笑兵團 / Da Siao Bing Tuan (1990)    
    花心撞到鬼 / Flower Heart Hit Ghost (1990)    
    小鬼大哥大 / Little Kids Beat the Boss (1990)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
    少爺當大兵 / Young Soldier (1990)    
    鬼屋小精靈 / Haunted House Elf (1990)    
    至尊無敵之戰神 / The Twelve Fairies (1990)    
    牡丹鳥 / Peony Birds (1990)    
    義不容辭 / Mission Recall (1990)    
    異域 / A Home Too Far (1990)    
    天師叔叔 / Mr. Vampire (1990)    
    霹靂女嬌娃 / Pi Li Nu Jiao Wa (1990)    
    缺角的太陽 / Sun of Eject (1990)    
    金蠶降 / Golden Venom (1991)    
    新七龍珠 / New Seven Dragon Ball (1991)    
    鬼整人 / Guys in Ghost Hand (1991)    
    密宗威龍 / The Tantana (1991)    
    至尊殺手 / The Dignified Killers (1991)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    大哥讓位 / Retreat of the Godfather (1991)    
    情慾世界 / The World of Desire (1992)    
    潘金蓮之花弄月 / Pan Jinlian: Flower Play with Moon (1992)    
    巧克力戰爭 / Battle of Chocolate (1992)    
    歷代名妓:悲落葉之柳如是 / Famous Prostitute - Sadly Fall, Liu Ru Shih (1992)    
    豆花女 / The Woman Who Sells the Bean Curd (1992)    
    色降II之血玫瑰 / The Beauty's Evil Roses (1992)    
    鬼娘子 / Witch Edited (1992)    
    靈幻少女 / Hello Dracula 5 (1992)    
    人肉臘腸 / The Unpublicizable File (1993)    
    臥底神算 / Magic Mod (1993)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly Sword (1993)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
    現代男女兵法 / A Modern Love Story (1993)    
    楚留香後傳之西門無恨 / Clans of Interigue (1993)    
    驅魔道長 / Exorcist Master (1993)    
    變色狼 / Sexual Harasser (1993)    
    梁祝 / The Lovers (1994)    
    鍾馗嫁妹 / The Chinese Ghostbuster (1994)    
    慾獸 / Indecent Beast (1994)    
    香蕉精奇案 / The Case of the Spirit of Banana (1994)    
    密室禁銅12小時 / Windflower (1994)    
    生死一線 / A Killing Order (1994)    
    東方武神 / Eastern Kung Fu God (1995)    
    曆代名妓之紅樓殘夢-董小宛 / Lost Dream in Pink House: Dong Shiao-Wen (1995)    
    野王蜂 / Ye Wang Feng (1995)    
    這個女人 / This Woman (1995)    
    師姐也瘋狂 / Yes Madam (1995)    
    黑道追緝令 / The Vengeance (1995)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    鳳舞九天 / Clan of Amazons (1996)    
    人皮高跟鞋 / Horrible High Heels (1996)    
    街頭殺手 / Iron Monkey 2 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)    
    賭城快活女 / Madam Q (1996)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    街頭悍將 / Crazy Mission (1997)    
    衝破死亡遊戲 / The Death Games (1997)    
    三十而立 / Flames (1997)    
    差婆阿嬌 / Roller Blade Killer (1998)    
    1998之闖將 / Pathbreaker (1998)    
    風中傳說之正義使者 / Judicial Emissary (1998)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
    黑色城市 / Black City (1999)    
    刺青女殺手 / Tattooed She-Killer (1999)    
    生日夜驚魂 / Tricky Guys (2000)    
    護法奇兵 / Guard Soldier (2000)