[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
金揚樺  ♂
金扬桦
Andrew Kam Yeung-Wa
Gam Yeung-Wah,  Kam Yeung-Wah,  Gam Yeung-Wa,  Andren Kam Yuen-Wah
Cantonese: gam joeng waa   Mandarin: jīn yáng huà





 
Filmography (1986-2004)
 
  攝影 / Cinematographer
    鬼幹部 / Red and Black (1991)    
  統籌 / Film Coordinator
    青蛇 / Green Snake (1993)    
  製片 / Production Manager
    秦俑 / A Terra-Cotta Warrior (1989)    
  導演 / Director
    城市特警 / The Big Heat (1988)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    赤色大風暴 / Fatal Termination (1990)    
    鬼幹部 / Red and Black (1991)    
    燃情男狙擊 / Heart of Killer (1995)    
    亞洲警察之高壓線 / Asian Cop - High Voltage (1995)    
    飛越危情 / Before Sunrise (1999)    
    絕地狂奔 / Run (2000)    
    都市愛情網絡 / I.T. Story (2004)    
  剪接 / Editor
    燃情男狙擊 / Heart of Killer (1995)    
  策劃 / Planning
    黃飛鴻 / Once Upon a Time in China (1991)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
  第二組導演 / 2nd Unit Director
    英雄本色III夕陽之歌 / A Better Tomorrow III (1989)    
  監製 / Producer
    燃情男狙擊 / Heart of Killer (1995)    
  副導演 / Assistant Director
    刀馬旦 / Peking Opera Blues (1986)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
  演員 / Actor (1986-2004)
    天羅地網 / Gunmen (1988) ... / Uncle Liang
    英雄本色III夕陽之歌 / A Better Tomorrow III (1989) ... / Jimmy
    雙龍會 / The Twin Dragons (1992) ... / Orchestra member
    籠民 / Cageman (1992) ... 消防隊長 / Fireman
    笑傲江湖II東方不敗 / Swordsman 2 (1992)    
    新難兄難弟 / He Ain't Heavy, He's My Father! (1993) ... / Sgt Rocky
    高度戒備 / Full Alert (1997) ... / Ko
  編劇 / Writer
    燃情男狙擊 / Heart of Killer (1995)