[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
The Melody Bank
Melody Bank
Cantonese: t h e m e l o d y b a n k   Mandarin: T h e M e l o d y B a n k
 
Filmography (1980-1990)
 
  配樂 (作曲) / Music
    撞到正 / The Spooky Bunch (1980)    
    殭屍先生 / Mr. Vampire (1985)    
    時來運轉 / Those Merry Souls (1985)    
    開心鬼精靈 / Love Me Vampire (1986)    
    富貴列車 / The Millionaires' Express (1986)    
    聽不到的說話 / Silent Love (1986)    
    江湖龍虎鬥 / Flaming Brothers (1987)    
    猛鬼差館 / The Haunted Cop Shop (1987)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
    表哥到 / My Cousin the Ghost (1987)    
    霹靂先鋒 / Final Justice (1988)    
    火燭鬼 / Burning Sensation (1989)    
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    捉鬼大師 / Vampire Buster (1989)    
    監獄不設防 / Jail House Eros (1990)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    殭屍家族 / Mr. Vampire Part 2 (1986)