[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
智磊  ♂
Zhi Lei
Chi Lui,  Chi Leoy
Born: 1960
 
Filmography (1984-2016)
 
  攝影 / Cinematographer
    海灘 / At the Beach (1984)    
    野媽媽 / The Outcast (1985)    
    颶風行動 / Operation Hurricane (1986)    
    在那遙遠的地方 / Far Far Place (1993)    
    民警故事 / On the Beat (1995)    
    香香鬧油坊 / A Story of Xiangxiang (1996)    
    椅子 / The Chair (1997)    
    春天的狂想 / Rhapsody of Spring (1998)    
    兩個女人的故事 / Two Women's Story (2002)    
    極地營救 / Red Snow (2002)    
    暖春 / Warm Spring (2003)    
    日出日落 / Sunrise Sunset (2005)    
    愛情呼叫轉移 / Call for Love (2007)    
    愛情左燈右行 / Fit Lover (2008)    
    錢學森 / Hsue-Shen Tsien (2012)    
  導演 / Director
    有招沒招 / The Love Expert (2013)    
    大漠青春 / Youth Life in Desert (2016)    
  演員 / Actor (1984-2016)
    盲井 / Blind Shaft (2003)