[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鍾定一  ♂
锺定一
Danny Chung Deng-Yat
Chung Ting-Yat
Cantonese: zung deng jat   Mandarin: zhōng dìng

 
Filmography (1983-1998)
 
  故事 / Story
    花旗少林 / Treasure Hunt (1994)    
  原創音樂 / Original Music
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
  演員 / Actor (1983-1998)
    飛虎雄心2傲氣比天高 / Best of the Best (1996)    
    人細鬼大 / Growing Up (1996) ... 嚙踝蕭嚙踝蕭 / Karl's father
    運財智叻星 / Twinkle Twinkle Lucky Star (1996) ... 神仙 / Fairy
  配樂 (作曲) / Music
    星際鈍胎 / Twinkle Twinkle Little Star (1983)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    無名火 / Profile in Anger (1984)    
    飛虎奇兵 / City Hero (1985)    
    為你鍾情 / For Your Heart Only (1985)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
    義蓋雲天 / A Hearty Response (1986)    
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    雙龍吐珠 / Pom Pom Strikes Back! (1986)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    神奇兩女俠 / Wonder Women (1987)    
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
    香港小姐寫真 / Private Life (1987)    
    捕風漢子 / He Who Chases After the Wind (1988)    
    雙肥臨門 / Double Fattiness (1988)    
    旺角卡門 / As Tears Go By (1988)    
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
    金裝大酒店 / Carry On Hotel (1988)    
    霸王女福星 / Operation Pink Squad (1988)    
    三人世界 / Heart to Hearts (1988)    
    流金歲月 / Last Romance (1988)    
    今夜星光燦爛 / Starry Is the Night (1988)    
    我要富貴 / My Dear Son (1989)    
    沖天小子 / Path of Glory (1989)    
    殺手蝴蝶夢 / My Heart Is That Eternal Rose (1989)    
    猛鬼大廈 / Operation Pink Squad II (1989)    
    三人新世界 / Heart Into Hearts (1990)    
    一咬OK / A Bite of Love (1990)    
    四人新世界 / When East Meets West (1990)    
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
    老豆唔怕多 / Daddy, Father, Papa (1991)    
    志在出位 / Today's Hero (1991)    
    富貴吉祥 / The Perfect Match (1991)    
    開心鬼5上錯身 / Happy Ghost V (1991)    
    黑貓 / Black Cat (1991)    
    買起曼克頓 / Taking Manhattan (1992)    
    三人做世界 / Heart Against Hearts (1992)    
    飛女正傳 / It's Now or Never (1992)    
    我來自北京 / The Girls From China (1992)    
    大路 / The Trail (1993)    
    武俠七公主 / Holy Weapon (1993)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994)    
    重案實錄O記 / Organized Crime & Triad Bureau (1994)    
    花旗少林 / Treasure Hunt (1994)    
    一千零一夜之夢中人 / Dream Lover (1995)    
    震撼性醜聞 / Police Confidential (1995)    
    運財智叻星 / Twinkle Twinkle Lucky Star (1996)    
    基佬40 / A Queer Story (1997)    
    春光乍洩 / Happy Together (1997)    
    生死戀 / Love & Let Love! (1998)    
    邪教檔案之末日風暴 / God.com (1998)