[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李雨珊  ♀
Lee Yu-San
Li Yu-Shan
Cantonese: lei jyu saan   Mandarin: shān
 
Filmography (2011-2018)
 
  監製 / Producer
    星空 / Starry Starry Night (2011)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    陪安東尼度過漫長歲月 / Les Aventures d'Anthony (2015)    
    iGirl 夢情人 / iGirl (2016)    
    女皇撞到正 / Hotel Soul Good (2018)    
  演員 / Actor (2011-2018)
    女皇撞到正 / Hotel Soul Good (2018) ... 酒店任客 / Hotel guest
  場記 / Script Supervisor
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    Together在一起 / Together (2013)    
    超級經理人 / The Midas Touch (2013)    
    魔警 / That Demon Within (2014)