[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙季平
赵季平
Zhao Ji-Ping
Zhao Jiping,  Chiu Kwai-Ping
Cantonese: ziu gwai peng   Mandarin: zhào píng
 
Filmography (1984-2012)
 
  配樂 (作曲) / Music
    黃土地 / Yellow Earth (1984)    
    你的微笑 / Your Smiles (1986)    
    月月 / Yue Yue (1986)    
    紅高粱 / Red Sorghum (1987)    
    天菩薩 / Buddha's Lock (1987)    
    黃河在這里拐個彎 / Fateful Turning (1987)    
    嘩變 / Munity (1989)    
    五個女子和 / Five Girls and a Rope (1990)    
    菊豆 / Judou (1990)    
    黑山路 / Black Mountain (1990)    
    大紅燈籠高高掛 / Raise the Red Lantern (1991)    
    天出血 / Blood from Heaven (1991)    
    秋菊打官司 / The Story of Qiuju (1992)    
    老娘土 / Kuo's Story (1992)    
    霸王別姬 / Farewell to My Concubine (1993)    
    活著 / Lifetimes (1994)    
    炮打雙燈 / Red Firecracker, Green Firecracker (1994)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 / A Chinese Odyssey Part Two - Cinderella (1995)    
    日光峽谷 / Sun Valley (1995)    
    鐵道游擊隊之飛虎隊 / Flying Tigers (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    變臉 / The King of Masks (1996)    
    秦頌 / The Emperor's Shadow (1996)    
    白馬飛飛 / A White Horse Named Feifei (1996)    
    風月 / Temptress Moon (1996)    
    黑眼睛 / Colors of the Blind (1997)    
    龍城正月 / Dragon Town Story (1997)    
    背著爸爸上學去 / Going to School with Father on My Back (1998)    
    太陽鳥 / Sun Bird (1998)    
    荊軻刺秦王 / The Emperor and the Assassin (1998)    
    關于愛的故事 / The Common People (1998)    
    一棵樹 / A Tree (1998)    
    楊月樓傳 / Yeung Yuet Lau Story (1999)    
    漂亮媽媽 / Breaking the Silence (1999)    
    共和國之旗 / Flag of the Republic (1999)    
    葵花劫 / Sun Flower (2000)    
    美麗的大腿 / Pretty Big Feet (2002)    
    梅蘭芳 / Forever Enthralled (2008)    
    孔子 / Confucius (2010)    
    白鹿原 / White Deer Plain (2011)    
    1942 / Back to 1942 (2012)