[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊耀輝  ♂
杨耀辉
Thomas Yeung Yiu-Fai
Cantonese: joeng jiu fai   Mandarin: yáng yào huī
 
Filmography (1990-2019)
 
  攝影 / Cinematographer
    越軌行動 / That's Money (1990)    
    快樂按摩女郎 / The Happy Massage Girls (1992)    
    巨乳的誘惑 / The Mystery of the Big Boobs (1993)    
    方世玉 / Fong Sai Yuk (1993)    
    旺角風雲 / Mongkok Story (1996)    
    完全失控 / Lost Control (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 / F***/Off (1998)    
    生化壽屍 / Bio Zombie (1998)    
    星月童話 / Moonlight Express (1999)    
    真心話 / The Truth About Jane and Sam (1999)    
    鎗王 / Double Tap (2000)    
    愛與誠 / A War Named Desire (2000)    
    人間蒸發 / The Dark Rose (2000)    
    願望樹 / Final Romance (2001)    
    無問題2 / No Problem 2 (2002)    
    好心相愛 / Summer I Love You (2002)    
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
    一碌蔗 / Just One Look (2002)    
    賤精先生 / If U Care ... (2002)    
    男人四十 / July Rhapsody (2002)    
    綁架 / Kidnap (2007)    
    寶葫蘆的秘密 / The Secret of the Magic Gourd (2007)    
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008)    
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
    消失的子彈 / The Bullet Vanishes (2012)    
    忠烈楊家將 / Saving General Yang (2013)    
    偷天特務 / Mission Milano (2016)    
    歐洲攻略 / Europe Raiders (2018)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    夏日樂悠悠 / Love You You (2011)    
    三少爺的劍 / Sword Master (2016)    
    黑白迷宮 / Colour of the Game (2017)    
    小Q / Little Q (2019)