[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李百齡  ♂
李百龄
Keith Lee Pak-Ling
Lee Pak-Ling (2),  Li Pai-Ling,  Li Pak-Ling ,  Keith Li,  Lee Paak-Ling (2)
 
Filmography (1974-2018)
 
  執行策劃 / Executive Planner
    黑色午夜 / Midnight (1987)    
  統籌 / Film Coordinator
    我的野蠻同學 / My School Mate, the Barbarian (2001)    
    不死情謎 / Bullets of Love (2001)    
    有情飲水飽 / Love Me, Love My Money (2001)    
  副導演 / Assistant Director
    少林寺 / Shaolin Temple (1976)    
    明月刀雪夜殲仇 / Pursuit of Vengeance (1977)    
    白玉老虎 / Jade Tiger (1977)    
    三少爺的劍 / Death Duel (1977)    
    多情劍客無情劍 / The Sentimental Swordsman (1977)    
    蕭十一郎 / Swordsman and Enchantress (1978)    
    蝙蝠傳奇 / Legend of the Bat (1978)    
    倚天屠龍記 / Heaven Sword and Dragon Sabre (1978)    
    倚天屠龍記大結局 / Heaven Sword and Dragon Sabre, Part II (1978)    
    秀花大盜 / Clan of Amazons (1978)    
    孔雀王朝 / Murder Plot (1979)    
    碟仙 / Haunted Tales (1980)    
  導演 / Director
    蜈蚣咒 / Centipede Horror (1982)    
    老鷹的劍 / The Supreme Swordsman (1984)    
  劇本資料搜集 / Script Researcher
    兄弟班 / House of the Rising Sons (2018)    
  場記 / Script Supervisor
    朱門怨 / Sorrow of the Gentry (1974)    
    新啼笑姻緣 / Lover's Destiny (1975)    
    大劫案 / The Big Holdup (1975)    
    流星蝴蝶劍 / Killer Clans (1976)    
    辭郎洲 / Farewell to a Warrior (1976)    
    小樓殘夢 / The Forbidden Past (1976)    
    天涯明月刀 / The Magic Blade (1976)    
    楚留香 / Clans of Intrigue (1977)    
    白玉老虎 / Jade Tiger (1977)    
  策劃 / Planning
    皇家大賊 / Danger Has Two Faces (1985)    
    原振俠與衛斯理 / The Seventh Curse (1986)    
    懵仔多情 / Stooge, My Love (1996)    
    色情男女 / Viva Erotica (1996)    
    對不起,多謝你 / My Dad Is a Jerk! (1997)    
    靚女差館 / Cop Shop Babes (2001)    
    同居蜜友 / Fighting for Love (2001)    
    一蚊雞保鏢 / Fighting to Survive (2002)    
    醉馬騮 / Drunken Monkey (2003)    
  編劇 / Writer
    廣東靚仔玉 / Kid from Kwangtung (1982)    
    暗渠 / Men from the Gutter (1983)    
    人民英雄 / People's Hero (1987)    
    醉馬騮 / Drunken Monkey (2003)