[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳國輝
Tony Chan Kwok-Fai
 
Filmography (2007-2019)
 
  監製 / Producer
    怦然星動 / Starlight (2015)    
  導演 / Director
    全城熱戀 / Hot Summer Days (2010)    
    全球熱戀 / Love in Space (2011)    
    怦然星動 / Starlight (2015)    
    新娘大作戰 / Bride Wars (2015)    
    烈火英雄 / The Bravest (2019)    
  編劇 / Writer
    天堂口 / Blood Brothers (2007)    
    全城熱戀 / Hot Summer Days (2010)    
    全球熱戀 / Love in Space (2011)    
    怦然星動 / Starlight (2015)    
    新娘大作戰 / Bride Wars (2015)    
    烈火英雄 / The Bravest (2019)