[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張佳  ♀
张佳
Jessie Zhang Jia
Cheung Kai,  Jessie Zhang
Cantonese: zoeng gaai   Mandarin: zhāng jiā
 
Filmography (2006-2016)
 
  剪接 / Editor
    夢想照進現實 / Dreams May Come (2006)    
    過界 / Out of Control (2008)    
    杜拉拉 / Go Lala Go! (2010)    
    奪命心跳 / The Devil Inside Me (2011)    
    巨額交易 / A Big Deal (2011)    
    親密敵人 / Dear Enemy (2011)    
    關於愛情和那些魔鬼 / Just Try Me (2012)    
    Hold住愛 / Holding Love (2012)    
    宮鎖沈香 / The Palace (2013)    
    一生一世 / But Always (2014)    
    奔跑吧! / Running Man (2015)    
    在世界的中心呼喚愛 / Crying Out Love in the Center of the World (2015)    
    有一個地方只有我們知道 / Somewhere Only We Know (2015)    
    睡在我上鋪的兄弟 / Who Sleeps My Bro (2016)