[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
金馬 (1)
金马 (1)
Kam Ma
Kim Ma,  Kam Mar
Cantonese: gam maa   Mandarin: jÄ«n mǎ
 
Filmography (1962-1998)
 
  剪接 / Editor
    老夫子 / Older Master Cute (1981)    
    兩小無知 / Sealed with a Kiss (1981)    
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981)    
    馬騮過海 / Monkey Business (1982)    
    衝激21 / Energetic 21 (1982)    
    花煞 / My Beloved (1982)    
    家在香港 / Home at Hong Kong (1983)    
    瘋血 / Crazy Blood (1983)    
    車魂 / The Accident (1983)    
    老友鬼鬼 / Friendly Ghost (1985)    
    英雄本色 / A Better Tomorrow (1986)    
    英雄本色續集 / A Better Tomorrow II (1987)    
    應召女郎1988 / Call Girl '88 (1988)    
    我愛太空人 / The Other 1/2 & the Other 1/2 (1988)    
    女子監獄 / Woman Prison (1988)    
    流金歲月 / Last Romance (1988)    
    喜寶 / The Story of Hay Bo (1988)    
    肥貓流浪記 / The Beloved Son of God (1988)    
    我未成年 / The Wild Ones (1989)    
    偷情先生 / City Squeeze (1989)    
    追女重案組 / Running Mate (1989)    
    潘金蓮之前世今生 / Reincarnation of Golden Lotus (1989)    
    愛在別鄉的季節 / Farewell China (1990)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
    安樂戰場 / Fatal Vacation (1990)    
    開心鬼救開心鬼 / Happy Ghost IV (1990)    
    香港舞男 / Hong Kong Gigolo (1990)    
    祝福 / Promising Miss Bowie (1990)    
    極道追蹤 / Zodiac Killers (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 / Beyond's Diary (1991)    
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991)    
    五虎將之決裂 / The Tigers (1991)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    洪福齊天 / Gambling Ghost (1991)    
    老豆唔怕多 / Daddy, Father, Papa (1991)    
    戰神傳說 / The Moon Warriors (1992)    
    兩屋一妻 / My Americanize Wife (1992)    
    富貴黃金屋 / It's a Mad Mad Mad World Too! (1992)    
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992)    
    買起曼克頓 / Taking Manhattan (1992)    
    絕代雙驕 / Handsome Siblings (1992)    
    黃飛鴻笑傳 / Once Upon a Time a Hero in China (1992)    
    家有囍事 / All's Well End's Well (1992)    
    哥哥的情人 / Three Summers (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 / The Master (1992)    
    情天霹靂之下集大結局 / Even Mountains Meet (1993)    
    同居關係 / Cohabitation (1993)    
    花田囍事 / All's Well End's Well, Too (1993)    
    水滸笑傳 / Laughter of "Water Margins" (1993)    
    重金屬 / Satin Steel (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 / The Dragon Chronicles - The Maidens (1994)    
    少年與英雄 / Boy and His Hero (1994)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994)    
    撞板風流 / Naughty Couple (1994)    
    大富之家 / It's a Wonderful Life (1994)    
    年年有今日 / I Will Wait for You (1994)    
    青春火花 / Victory (1994)    
    風塵三女俠 / Why Wild Girls (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 / How Deep Is Your Love (1994)    
    刀 / The Blade (1995)    
    空中小姐 / Wind Beneath the Wings (1995)    
    夜半一點鐘 / 01:00 A.M. (1995)    
    四個32A和一個香蕉少年 / Those Were the Days (1996)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 / Yesterday You, Yesterday Me (1997)    
    自梳 / Intimates (1997)    
    迴轉壽屍 / Midnight Zone (1997)    
    美少年之戀 / Bishonen (1998)    
  編劇 / Writer
    碧玉簪 / The Jade Hairpin (1962)