[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁宗厚
Leung Chung-Hau
Cantonese: loeng zung hau   Mandarin: liáng zōng hòu
 
Filmography (2006-2019)
 
  收音助理 / Boom Operator
    每當變幻時 / Hooked On You (2007)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
  錄音 / Sound Recordist
    臥虎 / Wo Hu (2006)    
    半醉人間 / Cocktail (2006)    
    青苔 / The Moss (2008)    
    奪帥 / Fatal Move (2008)    
    機動部隊伙伴 / Tactical Unit - Partners (2008)    
    機動部隊-人性 / Tactical Unit - Human Nature (2008)    
    機動部隊絕路 / Tactical Unit - No Way Out (2008)    
    機動部隊─警例 / Tactical Unit - The Code (2008)    
    撲克王 / Poker King (2009)    
    為你鍾情 / Frozen (2010)    
    殭屍新戰士 / Vampire Warriors (2010)    
    人間喜劇 / La Comédie Humaine (2010)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)    
    大話西遊之三藏付魔 / Journey to the West: Conquering the Demons (2013)