[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
九甫攝影工作室
Kau Foo Photo Studio
 
Filmography (1992-2000)
 
  攝影 / Cinematographer
    誘劫 / Attractive Danger (1992)    
    惡煞生死線 / E Sha Sheng Xi Xian (1993)    
    葵花寶典 / Kui Hua Bao Dian (1993)    
    火爆倩女 / Hot Girl (1993)    
    露露的性戰 / Lu Lu De Xing Zhan (1994)    
    當女人愛上男人 / Dang Nu Ren Ai Shang Nan Ren (1995)    
    靈山奇譚 / Lingshan Qitan (1995)    
    不再情牽 / I Am Not in Love (1998)    
    本性難移 / Sexy No Change (1998)    
    桃色星期五 / Erotic Friday (1998)    
    影子纏身 / Shadow Around (1998)    
    殺夫 / Sha Fu (2000)