[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳子良(1)
陈子良(1)
Chan Tze-Leung
Chan Chi-Leung,  Chan Tsz-Leung,  Chan Tze-Leung,  Chan Ji-Leung
Cantonese: can zi loeng   Mandarin: chén zi liáng
 
Filmography (1987-2019)
 
  陳設道具 / Set Props
    狂獸 / The Brink (2017)    
  道具 / Props
    35米厘兇心人 / Memento (2002)    
    花園街1號 / Love in Garden Street (2002)    
    給他們一個機會 / Give Them a Chance (2003)    
    非典人生 / City of SARS (2003)    
    少年刀手 / Killer 2 (2003)    
    山狗2003獸性陷阱 / Deadly Camp 2003 (2003)    
    斗室96小時 / A Tragic Room (2003)    
    兩個獨立包裝的女人 / The Two Individual Package Women (2003)    
    西貢的童話 / Sai Kung Story (2003)    
    隻眼開隻眼閉 / One Eye Open (2004)    
    金瓶梅 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks (2008)    
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks II (2009)    
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    八星報喜 / All's Well Ends Well 2012 (2012)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    喜愛夜蒲2 / Lan Kwai Fong 2 (2012)    
    迷離夜 / Tales from the Dark 1 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 / Tales from the Dark 2 (2013)    
    狂舞派 / The Way We Dance (2013)    
    超級經理人 / The Midas Touch (2013)    
    分手100次 / Break Up 100 (2014)    
    曖昧不明關係研究學會 / Uncertain Relationship Society (2014)    
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    香港仔 / Aberdeen (2014)    
    迷城 / Wild City (2015)    
    哪一天我們會飛 / She Remembers, He Forgets (2015)    
    偷天特務 / Mission Milano (2016)    
    PG戀愛指引 / PG Love (2016)    
    Good Take! / Good Take! (2016)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    我要發達 / Lucky Fat Man (2017)    
    大樂師.為愛配樂 / Concerto of the Bully (2018)    
    轉型團伙 / Change of Gangster (2019)    
  場記 / Script Supervisor
    東方禿鷹 / Eastern Condors (1987)    
  道具領班 / Props Master
    深藍 / Indigo (2013)