[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉易士
Liu Yi-Shih
Liu Yishi,  Lau Yee-Si
 
Filmography (1956-1966)
 
  副導演 / Assistant Director
    神仙老虎狗 / The Fair Sex (1961)    
    七仙女 / Seven Fairies (1963)    
    狀元及第 / Trouble on the Wedding Night (1964)    
  執行導演 / Executive Director
    天之嬌女 / A Perturbed Girl (1966)    
  場記 / Script Supervisor
    長巷 / The Long Lane (1956)    
    丈夫的情人 / The Other Woman (1959)    
    噴火女郎 / She Sets My Heart on Fire (1959)    
  燈光 / Lighting
    楊貴妃 / Yang Kwei Fei (1962)    
  編劇 / Writer
    天之嬌女 / A Perturbed Girl (1966)