[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
金時顯  ♂
Kim Si-Hyeon
Gam Shut-Hin,  Kao Ke,  Kim Si-Hyun,  Jin Shi-Xian
Born: December 27th, 1935

 
Filmography (1971-1984)
 
  導演 / Director
    飛龍奪寶 / Treasure Castle (1971)    
    賣命 / The Life for Sale (1972)    
    黃砂塵 / Tornado of Kuang Chou (1973)    
    放浪的英雄 / A Wandering Hero (1974)    
    黑豹 / Black Leopard (1974)    
    強人的墳墓 / Tomb for a Strongman (1975)    
    大逃出 / Close Kung Fu Encounter (1975)    
    怪俠一枝梅 / Righteous Fighter, Il Ji Mae (1976)    
    雪中梅 / Snow Plum Blossom (1976)    
    松花江上的悲劇 / Tragedy at the Songhwa River (1977)    
    最後精武門 / The Last Fist of Fury (1977)    
    五大弟子 / Fury Of Dragon (1978)    
    小師傅與大煞星 / Kung Fu Fever (1979)    
    一笑一拳 / Golden Dragon, Silver Snake (1980)    
    龍拳蛇手 / The Dragon's Showdown (1980)    
    鷹拳 / Rage of the Dragon (1980)    
    血戰五形拳 / The Dragon's Snake Fist (1981)    
    勇立忍者 / Dragon, the Young Master (1981)    
    黑豹飛客 / Enter the Invincible Hero (1981)    
    狂龍血戰忍者 / Secret Ninja, Roaring Tiger (1982)    
    雷拳 / Dragon Claws (1983)    
    獻身 / Killing in the Nude (1984)