[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊文淦
杨文淦
Yang Wen-Kan
Yeung Man-Gam,  Yang Wen-Gan
Cantonese: joeng man gaam   Mandarin: yáng wén gàn
Born: February 26th, 1926
 
Filmography (1962-1997)
 
  製片 / Production Manager
    唐山過台灣 / The Heroic Pioneers (1986)    
    嬰靈 / Baby Ghost (1989)    
  導演 / Director
    梨山春曉 / Call of the Mountains (1967)    
    小鎮春回 / Gain Sons, Not Losing Daughters (1969)    
    春宵花弄月 / Rebirth of Love (1970)    
    吾愛吾妻 / My Love, My Wife (1970)    
    四海一家 / The Best Samaritan (1971)    
    威猛金龍 / The Fearless Golden Dragon (1974)    
    花開春暖 / Flourishing (1976)    
    宵待草 / The Night Treats the Grass (1987)    
  策劃 / Planning
    大輪迴 / The Wheel of Life (1983)    
    紅粉情佳人 / Pretty Girl (1987)    
    企業流氓 / The Hooligan Story (1989)    
    豪門聖女 / L'Air Du Temps (1997)    
  編劇 / Writer
    金鳳銀鵝 / The Royal Society (1962)    
    吾愛吾妻 / My Love, My Wife (1970)    
    威猛金龍 / The Fearless Golden Dragon (1974)    
    花開春暖 / Flourishing (1976)