[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李國林
李国林
Li Kuo-Lin
Li Guo-Ling,  Lee Kwok-Lam,  Li Kuo-Lam
Cantonese: lei gwok lam   Mandarin: guó lín
 
Filmography (2003-2015)
 
  總策劃 / Chief Planner
    美人草 / The Foliage (2004)    
  出品人 / Presenter
    新紮師妹2 / Love Undercover 2: Love Mission (2003)    
    愛‧作戰 / Love Battlefield (2004)    
    追擊8月15 / Hidden Heroes (2004)    
    雙鏢 / Twin Daggers (2006)    
    棒子老虎雞 / Dangerous Games (2007)    
    那個傻瓜愛過你 / The Romantic Fool (2007)    
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    愛得起 / Give & Love (2009)    
    近在咫尺 / Close to You (2010)    
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    孤島驚魂 / Mysterious Island (2011)    
    麵引子 / Four Hands (2011)    
    大武當 / Wu Dang (2012)    
    聽風者 / The Silent War (2012)    
    奧拉星:進擊聖殿 / Aola Star (2015)